معرفی انواع DVR
معرفی انواع DVR | در مورد DVR چه می دانید؟
اگر تا بحال در بازار یا در اینترنت در مورد سیستم های امنیتی دوربین مداربسته تحقیق کرده باشید، مطمئناً با دستگاه هایی با عنوان DVR مواجه شده اید.
با وجود دستگاه های ضبط کننده ای که در بازار موجود است احتمالاً به این فکر می کنید که انتخاب یک دستگاه ضبط کننده کار مشکلی است.
اما جای نگرانی نیست، در اینجا در پست امروز می توانید تمام مواردی را که باید درباره این سیستم های نظارت دیجیتال بدانید پیدا کنید.
DVR چیست؟
DVR مخفف کلمه Digital Video Recorder است. دستگاه DVR بر اساس روش کارکرد آن نام گذاری شده اند.
همانطور که از نام آن پیداست، این سیستم ها می توانند تصاویری که دریافت کردند را به صورت دیجیتالی ضبط کنند. این به این معنی است که ما می توانید تصاویر با کیفیتی را ضبط کنید.
البته دستگاه های DVR مانند دوربین های تحت شبکه IP به اینترنت متصل نمی شوند.
دستگاه های ضبط کننده دیجیتال بخشی از سیستم مداربسته هستند، به این معنی که اتصال داخلی را در یک سیستم دوربین مداربسته برقرار می کنند اما امکان اتصال خارجی و اتصال به شبکه اینترنت در آنها وجود ندارد.
حال با نگاه ریز بینانه تری DVR را بررسی می کنیم.
طریقه عملکرد یک سیستم مدار بسته دیجیتال
سیستم دوربین مداربسته دیجیتال شامل تمام دوربین هایی است که به دستگاه DVR متصل هستند. این دستگاه قابلیت ضبط فیلم های دیجیتالی را دارد.
اگر در حال حاظر سیستم دوربین های مدار بسته تان آنالوگ است، می توانید سیستم خود را با اتصال به دستگاه ضبط کننده تصاویر DVR، آن را به یک سیستم دیجیتال تبدیل کنید.
DVR درواقع یک سیستم کامپیوتری است که تصاویر ضبط شده توسط دوربین ها را روی دیسک ها ذخیره می کند.
امروزه با وجود پیشرفت تکنولوژی، همچنان سیستم های امنیتی ای نیز وجود دارند که همچنان به صورت آنالوگ عمل می کنند. آنها این سیگنال های آنالوگ را به دیجیتال تبدیل کرده و پس از فشرده سازی بر روی هارد ذخیره می کند.
ضبط کننده های دیجیتال می توانند ورودی های چندین دوربین را کنترل کنند. شما می توانید بسته به انتخاب خود همه ی تصاویر را به صورت یکجا و یا به صورت تک تک ببینید.
دیگر نیازی به سوئیچ، مالتی پلکسور یا کواد اضافی نیست.
انواع دستگاه های DVR
DVR ها در اندازه های متنوعی از جمله اندازه های کوچک، جیبی تا اندازه های بزرگ PC موجود هستند. علاوه بر این، DVR هایی نیز وجود دارند که می توانند به اینترنت متصل شوند.
این دستگاه ها به شما این امکان را می دهند فیلم ها را از طریق اینترنت مشاهده کنید.
سه نوع اصلی DVR شامل:
DVR های جاسازی شده
این نوع از دی وی آر یک دستگاه مستقل است که و دوربین های آنالوگ را دریافت می کند و پس از فشرده سازی آن را در یک هارد HDD ذخیره می کند.
سیستم عامل و نرم افزار این دستگاه بر روی یک تراشه پیاده سازی شده است و به همراه آن یک هارد HDD برای ذخیره تصاویر وجود دارد.
دی وی آر های جاسازی شده از یک سیستم بسته ی منحصر به فرد استفاده می کنند که به شبکه های خارجی متصل نیست.
این بدان معناست که در برابر ویروس ها، هکرها و سایر حملات سایبری آسیب پذیری کمتری دارند و به همین خاطر امنیت بالایی دارند.
DVR های ترکیبی یا هیبریدی:
این نوع دستگاه ضبط کننده تصاویر دوربین مداربسته DVR می توانند هم از دوربین های مدار بسته آنالوگ و هم از دوربین های IP تصاویر را دریافت کنند.
شما می توانید با انتخاب DVR های ترکیبی، سیستم های امنیتی خود را از آنالوگ به IP ارتقا دهید.
این بدان معناست که شما می توانید به طور همزمان هم دوربین مدار بسته آنالوگ و هم دوربین های تحت شبکه را به صورت همزمان در محل مورد نظرتان استفاده کنید.
شما می توانید در مناطقی که اهمیت کمتری دارند از دوربین های آنالوگ استفاده کنید و در مناطقی که به لحاظ امنیتی حساس هستند از دوربین های IP که کیفیت بالایی دارند استفاده کنید.
DVR های مبتنی بر رایانه:
همانطور که از نامش پیداست، یک DVR مبتنی بر کامپیوتر با یک رایانه شخصی ادغام شده است.این DVR ها همانند سیستم کامپیوتر دارای کارت شبکه، مادربرد، برد ویدیویی، کارت ضبط DVR و درایو حافظه هستند.
یکی از مزیت های اصلی این نوع دی وی آر این است که شما می توانید با اضافه کردن هارد درایو به آن، فضای ذخیره سازی آن را ارتقا دهید.
- بهترین دستگاه ضبط کننده تصاویر برای شما چیست؟
- آیا برای خرید دستگاه های ضبط کننده به راهنمایی احتیاج دارید؟
حتماً با کارشناسان تیم موصیفا تماس بگیرید تا در ارتباط با انواع سیستم های امنیتی که مورد نیاز شما هستند به شما مشاوره داده شود.
خوشحال می شویم اگر سوالات و نظراتتان را در انتهای این نوشته با ما در میان بگذارید.
*ضبط کننده تصاویر تحت شبکه NVR چیست؟
بازار بزرگ تجهیزات حفاظتی و امنیتی ایران موصیفا
منبع این مطلب: Eurovigil